Soof – lovely mix ups

Nieuw: Soof. Een natuurlijke grote-mensen siroop van fruit, groenten en kruiden, en verder niks. Soof is 100% natuurlijk en zonder toegevoegde suikers. Zo geef je je glas water een volwassen kick met een beetje gember, munt en zoete aardappel.

Water

Water is goed voor je, maar uit onderzoek blijkt dat één op de drie mensen nog steeds moeite heeft om genoeg te drinken[1]. Veel mensen vinden water saai, en voedingsdeskundigen moedigen je dan ook aan om het zelf interessant te maken. Een schijf sinaasappel, een paar takken munt, en het smaakt ineens heel anders. Soof wil je graag een handje helpen, met natuurlijke ingrediënten.

Soof

Er zijn vier verschillende Soof smaken: bosbessen, lavendel & zwarte bessen, wortel & gember, citroen & munt, en zoete aardappel & kaneel. Soof bevat geen toegevoegde suiker zoals cordial of limonadesiroop, en verder geen geur-, kleur-, of smaakstoffen of andere gekke ingrediënten. Gebruik één deel op acht delen water voor een zoetere limonade, of één op zestien voor water met een smaakje.

Daan en Nicole

Oprichters Daan en Nicole kwamen elkaar tegen in de supermarkt. Niet op de groenteafdeling maar als inkoper en verkoper achter de vergadertafel. Ze bleken één ding gemeen te hebben, en dat is dat ze allebei vinden dat heel veel dingen in de winkel gezonder, leuker en vaak ook verantwoorder kunnen. Toen Nicole aan een siroop voor volwassenen dacht, belde ze Daan en begon het avontuur van Soof.

[1] Nationaal Wateronderzoek 2016