Wauw! We zijn nog steeds compleet overdonderd! Soof Drinks heeft een packaging award gewonnen! Winnaar in de categorie Drankverpakkingen Non-Alcoholisch!

De jury vond het een opvallend orginele en creatieve verpakking voor een nieuw merk, dat met durf is neergezet. “En dat in de limonadecategorie waar dansend fruit de norm is. Soof is een nieuw merk zonder onnatuurlijke toevoegingen, gemaakt van fruit, kruiden en groenten, dat een opening wil forceren in een drukke markt met grote traditionele partijen.

Het design breekt met de designopvattingen tot nu toe. Alles is met lef ontwikkeld. De naam, het logo, het brand design en het packaging design. Het design valt op door de slanke fles met witte sleeve die zorgt voor een schone uitstraling met daarop de smakelijke kleuren van het logo. Het merk draagt het design.”

“Soof is een hele mooie nieuwe winnaar. Met al hun lef hebben ze iets heel nieuws gemaakt. Het design onderscheid zich echt van het traditionele aanbod. Dit is een categorie waar dansend fruit op verpakkingen nog heel gewoon is. De jury is echt onder de indruk van het resultaat. Gefeliciteerd!”

Wij zijn enorm trots! Wat een mooie woorden! Onze speciale dank gaat uit naar de jury en OD Designstudio Rotterdam