Wauw! Ons eerste, echte eigen Soof evenement is gewoon een feit! Een droom die we al een lange tijd hadden is uitgekomen! 

Op zaterdag 31 augustus organiseerde we het Soof End of Summer: Yoga & Brunch event in het Vondelpark in Amsterdam. Speciaal voor een groep enthousiaste en fanatieke Soof fans. 

Na een drukke ochtend opbouwen liepen de eerste Soof fans het park in. We trapte af met een korte introductie van Daan en Nicole. Want ondanks dat we de meeste fans kennen via social-media is het toch heel leuk om elkaar ook persoonlijk te leren kennen. 

De groep werd in tweeën gesplitst voor de yogalessen van Emmelie en Melissa van Jong Yoga. Een fijne, rustige en laagdrempelige les voor iedereen van beginner tot gevorderde. Midden in het park, met je yogamatje in het gras en een heerlijk ochtendzonnetje! 

Nadat iedereen was bijgekomen van de les stond er een lange tafel klaar met een lekkere en verantwoorde brunch. Naast een lekker glas Soof stonden er veel andere leuke producten op tafel van like-minded merken. Zonder onnodige toevoegingen dus! Tijdens de brunch introduceerde we ons nieuwste familielid. Maar wie of wat dat is blijft nog even geheim! 

Wij gaan nog even nagenieten!